Disclaimer

1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. D'Horeca service bvba kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van D'Horeca service bvba. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van D'Horeca service bvba verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van D'Horeca service bvba

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de D'Horeca service bvba-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de D'Horeca service bvba-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van D'Horeca service bvba. U kunt uw verzoek sturen naar D'Horeca service bvba door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van D'Horeca service bvba

De informatie op de D'Horeca service bvba website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. D'Horeca service bvba streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan D'Horeca service bvba hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Ontvang onze Nieuwsbrief

facebook_page_plugin

Contact

D'Horeca Service bvba
Baanstknokstraat 29a
8790 Waregem
BE 0474 653 860

T 056 61 73 39
info@dhoreca-service.be

www.dhorecaservice.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.